S-Hantverkare AB > Lammin Träfönster

Lammin Träfönster

Med Lammin träfönster kan du bygga nytt eller värna om gamla byggtraditioner med moderna produkter.

Lammin Träfönster är ett lämpligt fönster för såväl nybyggen som renoveringsobjekt, där du förnyar fönstren men vill behålla samma stil som på de gamla fönstren. Detta är ett unikt fönster som är utvecklat för äldre hus. Att bibehålla den gamla charmen. Men inte utan nya teknologi. Alla detaljer är i trä, men karmens bottenstycke är bekläd i aluminium och det är gjort inte utan anledning men med tanke att precis den här delen i fönster påverkas maximalt av vädret och fukt. Och precis där fästas fönsterblecken.

I våra Träfönster monteras fönsterblecken lika som på alla våra fönster - med ett unikt system, utan några fäster alls. På det här sättet förlänger vi liv av fönster i bottenstycke. För att bibehålla den gammaldags utseende har vi tänk även på spröjs. Och fönsterspröjs av Trä fönster ytterbåge är äkta. Och det betyder att varje fördelade glasyta i ytterbågen är separat enhet som sättas in i fönsterspröjs. Trä kan ytbehandlas och färgsättas i enlighet med kundens planer.

Läs mer om Lammin Träfönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis