S-Hantverkare AB > Lammin Watt WN-A fönster

Lammin Watt WN-A fönster

Ett bra fönster har ett vackert och unikt utseende och är även hållbart, säkert, lättskött och tätt.

Lammin Watt WN-A fönster
Vid byggande och renovering i dag måste fönster uppfylla alla krav när det gäller pålitlighet, värmeisolering och totalkvalitet.

Passar WN-A fönster till mitt hem?
Fönster har en synlig roll i en personlig och stilmedveten inredning. Man kan välja en fönstermodell som man tycker passar bäst ihop med husets karaktär. Trädelarna kan ytbehandlas och färgsättas i enlighet med kundens planer. De diskreta och dekorativa formerna och detaljerna ger boendet en personlig och snygg prägel. Sedan finns det också byggnader där fönstren fungerar som värdebärande och till och med värdehöjande element. Då bör man välja en personlig fönsterlösning som ligger till grund för en fantastisk och väl genomförd totallösning.

Fönster på dina villkor.
Lammin fönster tillverkas efter dina önskemål för att passa just ditt hem. Mått, modell, form, indelning i rutor, insektsbågar, ytbehandlingssätt – du kan själv bestämma allt in i minsta detalj.

Läs mer om Lammin Watt WN-A fönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis