S-Hantverkare AB > Lammin Watt WNE-A fönster

Lammin Watt WNE-A fönster

När de instanser som ansvarar för byggbestämmelserna ständigt höjer kraven på fönstrens värmeisolering vinnlägger sig Lammin produktutveckling om att alltid ligga steget förre.

Fönster Watt WNE-A kompletterar den unika fönstergruppen Watti EKO. Inte allt i utvecklingen är direkt synligt. Oftast gäller det små detaljer eller förbättringar. Och tack vare de små detaljerna utvecklades Lammin Watt WNE-A fönstertyp och vilket ger möjlighet att ge bättre U – värde än alla andra fönster hittills. Men detta gäller inte bara U- värde som kommer att bli bättre och bättre med varje ny utvecklad produkt, men även ljudisolering som förbättras med varje ny utvecklingsfas. Och över det är vi stolta. I tillverkningen av Lammin Watt WNE-A fönster, lika som i alla andra Lammin fönster, används kärnvirke av långsamt växande furu, som har naturliga impregnerade egenskaper och som släpper igenom väldigt lite fukt. Dessutom håller det här materialet måtten bäst av alla material.

Vad är skillnaden mellan olika Watt fönster modellserie?
Den viktigaste skillnad ligger i utvecklingen. Med varje nytt fönster i WATT serien har vi hittat de bästa lösningar som förbättrar U- värde, ljudisolering, underhåll samt livslängd för produkt.

Ska de fönstren passa?
Alla hus är unika och det är även fönster. Lammin fönster är tillverkade just till ditt hem och de passar på millimetern.

Läs mer om Lammin Watt WNE-A fönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis