TPM Industrimålning AB > Linjemålning

Linjemålning

TPM Industrimålning AB utför linjemålning, för bra resultat använder företaget den senaste tekniken för linjemålning av alla slags vägmarkeringar såsom industrilinjer, parkeringsrutor, efterlysande linjer (utrymningslinjer) och mer.

Specialsymboler och företagsloggor är något som TPM Industrimålning AB också kan stå till tjänst med. Med användning av termoplastisk massa kan detta vara en snygg detalj på företagsparkeringen. Endast fantasin sätter stopp för vad vi egentligen kan erbjuda! För bästa resultat utförs linjemålning på rena ytor. Då det behövs kan vi hjälpa till med att fräsa bort inaktuella linjer om dessa är missvisande.

Kontakta TPM Industrimålning AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Linjemålning på företagets hemsida

TPM Industrimålning AB
Hemsida: https://www.tpm.nu/

TPM Industrimålning AB

TPM Industrimålning AB i Gävle är ett måleriföretag med fokus på större målningsentreprenader inom underhållsarbeten av bland annat produktionslokaler och industrilokaler. Våra uppdrag inom industrimålning innefattar bl.a. rostskyddsmålning, byggnadsmålning, linjemålning och blästring.
Med erfarenheterna från 100-tals uppdrag har TPM Industrimålning AB lärt sig att flexibilitet är företagets starkaste konkurrensmedel. Därför har vi mycket mer än målning på vår meritlista.

TPM Industrimålning AB arbetar med stor flexibilitet, korta ledtider och hög kapacitet. Vi ser till kundernas önskemål och erbjuder kompletta lösningar inom industrimålning. Vi har en lång gedigen erfarenhet och bred kunskap inom branschen. TPM Industrimålning AB erhåller högsta bedömningen för kreditvärdighet med trippel-A av Soliditet AB, vilket betyder att koncernen har en stabil ekonomi genom ägarstrukturen TPM Förvaltning och tryggar seriösa affärer.

TPM Industrimålning AB innehar gällande certifiering för rostskyddsmålning från Auktorisation för Rostskydd och i april 2016 kom TPM Industrimålning AB även att bli ISO-certifiera för 9001:2015 och 14001:2015 avsett för miljö och kvalitetssäkring. Vi vill försäkra våra kunder och medarbetare att TPM Industrimålning AB är ett måleriföretag som har en stabil grund och en strävan efter att alltid försöka bli bättre, allt för att uppnå kvalitativa resultat och stärka långsiktiga relationer med våra partners. Att göra affärer med TPM Industrimålning AB innebär att Ni har att göra med ett krediterat och säkert entreprenad och måleriföretag.