Värnamo Persiennfabrik AB > Markiser

Markiser

Värnamo Persiennfabrik AB är återförsäljare av fönstermarkiser och terassmarkiser. Markiser gör klimatet behagligare på uteplatser och i fönster.


Med lite skugga känns huset ombonat även på utsidan. Välj rätt markis bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser.

Om du vill ha huset ombonat även på utsidan så spelar skugga en stor roll. Det handlar om skuggande växter i trädgården. Det handlar om markiser för fönster och uteplatser. Utvändiga solskydd är vi experter på.

Terrassmarkisen ger behaglig skugga över uteplatsen när du vill läsa en bok eller duka fram en måltid. Du vevar ut och in din markis precis när du vill. Väl inne igen släpper du ner en annan markis framför fönstret för att slippa solreflexer i teven, utan att för den skull hindra utsikten över trädgården.

Du kan ha ett hus som inte liknar något annat eller ett radhus där det är de små detaljerna som gör det personligt. Vi lovar att Nordic Light har markiser som passar ditt hus och din uteplats. Till och med en markis till hyreslägenhetens balkong.

Skräddarsytt är ett slitet uttryck men hos oss är det befogat. Vi anpassar alla markiser efter dina önskemål. Du väljer form, färg och tillval. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Nordic Light kan alltid anpassas efter dina personliga önskemål.

Hos Värnamo Persiennfabrik kan du se markiser i olika utföranden och ett stort antal färger. Dessutom kan alla våra återförsäljare erbjuda professionell montering av dina markiser.

Läs mer om Markiser på företagets hemsida

Värnamo Persiennfabrik AB
Hemsida: www.varnamopersiennfabrik.se

Värnamo Persiennfabrik AB

Värnamo Persiennfabrik AB har försäljning av solskydd från Luxaflex och Hestramarkis såsom måttbeställda rullgardiner, markiser, persienner, fasadpersienner, träpersienner i Värnamo, Gislaved, Gnosjö och Ljungby med omnejd. Ta kontakt idag!

Värnamo Persiennfabrik AB använder sledande leverantörer av måttbeställd solavskärmning, produkterna är handgjorda och tillverkade efter era behov och önskemål. Kontakta Värnamo Persiennfabrik AB redan idag för mer information.