Thoréns Markis & Persienn AB > Markisoletter

Markisoletter

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av markisoletter i Göteborg med omnejd. Markisoletter är anpassade för höga fönsterpartier.

Om du har höga eller stora fönsterpartier eller fönster som är utsatta för kraftig vindpåkänning är Markisolett lösningen på ditt problem. Markisolett sänks vertikalt förbi den övre delen av fönstret och viker sedan ut i lämplig höjd över nedre delen av fönstret. På så sätt blir avskärmningen maximal utan att du behöver känna dig instängd. Som blickfång berikar de husväggarna på främst hotell, kontor och affärsbyggnader, men även på större villor och flerfamiljshus.

Du kan precis som till alla andra markiser välja fritt bland vår stora kollektion av markisväv. Du kan dessutom beställa stativet till Markisolett i färger som harmoniserar med din fasad.

Som extrautrustning kan du även beställa Markisolett med transparant screenduk som hindrar solstrålar och insyn utan att i någon högre grad påverka utsikten.

Kontakta Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om markisoletter. Företaget har försäljning och montering av korgmarkiser i Lerum, Alingsås, Göteborg, Partille, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.

Fler bilder finns att tillgå på företagets hemsida.

Läs mer om Markisoletter på företagets hemsida

Thoréns Markis & Persienn AB
Hemsida: http://www.thorens.nu

Thoréns Markis & Persienn AB

Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén. Vi säljer alla typer av solskydd, markiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, fasadpersienner m.fl.

Företaget startade som ett montagebolag med service åt fastighetsförvaltare som huvudnäring, men ganska snart blev efterfrågan på nya produkter så stor att vi fick flytta verksamheten till nya lokaler i Lerum där vi har expanderat till en av Göteborgsregionens ledande solskydds leverantörer.