Astro Logistik AB > Materialplanering

Materialplanering

I Astro Logistiks arbetsuppgifter ingår daglig samordning och planering av materialeveranser, transporter och resursbehov.

Det är vår Materialsamordnare som ansvarar för det operativa arbetet på ett eller flera bygglogistikprojekt i Stockholmsområdet.
Vi har nära samarbete med kunden och underleverantörer samt medverkar vid projektmöten för att löpande inhämta och delge information om bygglogistiken. I tjänsten ansvarar vi även för administrering av projektdokumentation och rapporterar kontinuerligt om projektets fortlöpande.

Läs mer om Materialplanering på företagets hemsida

Astro Logistik AB
Hemsida: http://www.astrologistik.se/

Astro Logistik AB

Astro logistik är ett serviceföretag som tillhandahåller tjänster inom logistik mot bygg och industri. Med vår kompetens arbetar vi för att bidra med effektivitet, kvalitét och kundnöjdhet.

Vi står redo för att tillgodose era behov kring logistik och servicetjänster. Hör av er till oss för mer information.
Vi ser den utveckling som råder runtom i Sverige, med upprustning av gamla byggnader, nyproduktion av bostads- och kommersiella hus.

Vi på Astro Logistik vill självklart vara med på utvecklingsresan genom att erbjuda tjänster med kvalitativ personal till våra kunder. Hårt ställda krav med en tidsbegränsad tidplan och budget, vill vi, tillsammans med er, leverera rätt kvalité, till rätt slutkostnad, på rätt utsatt tidplan.