Glim Betongprodukter AB > Migua Fogbryggor

Migua Fogbryggor

Komplett sortiment av fogbryggor för rörelsefogar inomhus för alla typer av golvmaterial


Tätar och täcker rörelsefogar i betong. Kvalitativa produkter för långsiktig lösning av rörelsefogar. Fungerar lika bra i nybyggnation som vid renovering. Vi hjälper dig med val av fogtyp, mätning på bygget, prover och montering..

Läs mer om Migua Fogbryggor på företagets hemsida

Glim Betongprodukter AB
Hemsida: https://glim.se/

Glim Betongprodukter AB

Glim Betongprodukter AB är tillverkare av fogbryggor och betongprodukter för rörelsefogar, stålstommar, ingjutningsgods och armering.

GLIM arbetar utvecklar och är tillverkare av egna produkter samt representerar ett antal välkända varumärken inom byggbranchen. Främst handlar det om produkter kring rörelsefogar, balkonger, ingjutningsgods och armering.

GLIM säljer flexibla kvalitetsprodukter som är anpassade efter kundens krav och önskemål. GLIM strävar alltid efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Företaget och leverantörerna är sedan länge välkända inom byggbranschen. Det gemensamma kunnandet står till kundernas förfogande. Som kund kan du lita på att GLIM gör allt för att du ska bli nöjd.

Rörelsefogar, fogtätning, Migua, fogbrygga, fogning betong, vattentäta fogar, fogar i golv, foglist, fog, najomatsystem, najomat, tvärkraftsdon, balkongarmering, ingjutningsgods, transportankare, lyftankare, garage, carport, förrådsbyggnader