Beckers Färg > Möbler och Snickerier

Möbler och Snickerier

Beckers Decor Klarlack är en vattenburen akrylat för möbler, snickerier och väggar inomhus och ger en hård glasklar yta. Finns i glanserna blank, halvblank och matt.

Läs mer om Möbler och Snickerier på företagets hemsida

Beckers Färg

Beckers Färg är en av Skandinaviens ledande färgtillverkare av vattenburen färg för ytbehandling av träfasader, putsfasader, våtrumsmiljöer, trä, metall, väggar, golv och tak. I vårt sortiment finns även ett brett sortiment av spackel.

Beckers var första färgtillverkaren som fick Svanenmärka produkter. Och vi är idag den färgleverantör som har flest svanenmärkta produkter, varav många dessutom rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Miljö och kvalitet är viktigt för oss, därför arbetar vi aktivt med att miljöanpassa våra produkter. Målet är att 99% av produkterna ska vara vattenburna 2010.

Arkitekter, beskrivare och beställare kan vända sig till Beckers Målerisupport för att få snabba och tydliga svar på alla typer av ytbehandlingsfrågor. Målerisupport ombesörjer även allt från färgkartor till specifika uppstrykningsprover.