Friska Fläktar Installation AB > Montage, Lager, Tillverkning

Montage, Lager, Tillverkning

Friska Fläktar Installation AB tillhandahåller montage, tillverkning och lager av ventilation och ventilationsvaror.

Vare sig det är ont eller gott om plats så måste kanalerna fram. När varje moment är klart noterar montören vad han/hon gjort och eventuella korrigeringar (relationshandlingar) av ritningsunderlag, specar mm så att projekteringsunderlaget kommer att överensstämma med verkligheten. Denna egenkontroll ger samtidigt en högre kvalitet på anläggningen.

Även om många komponenter i en ventilationsanläggning är standard så måste många delar specialtillverkas. Det gör Friska Fläktar Installation AB i egen plåtverkstad.

Friska Fläktar Installation AB har också ett eget lager där företaget lagerför ett stort sortiment av standardprodukter.

Kontakta Friska Fläktar Installation AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Montage, Lager, Tillverkning på företagets hemsida

Friska Fläktar Installation AB
Hemsida: https://www.friskaflaktar.se

Friska Fläktar Installation AB

Friska Fläktar Installation AB med huvudkontor i Norrtälje och med filial i Sundbyberg, utför allt inom verksamheterna ventilation, luftbehandling och kylteknik. Företaget är återförsäljare för Panasonic luftvärmepumpar. Friska Fläktar startades år 1978, i bolaget är det för närvarande omkring 33 personer som arbetar inom företaget. Huvudområdet för Friska Fläktar Installation AB är luftbehandlingsinstallationer för såväl general- som totalentreprenader.

Friska Fläktar Installation AB projekterar, installerar och injusterar. Företaget tar även hand om underhåll och service på anläggningen. Företagets produkt/tjänst är av hög kvalitet och levereras på avtalad tid.

Friska Fläktar Installation AB levererar och installerar luft/luft- samt luft/vatten-värmepumpar. Företagets kunder finns huvudsakligen i Roslagen samt i Stockholms län. Inom företaget finns personal för att utföra hela entreprenaden, från projektering till injustering. Friska Fläktar Installation AB har en plåtverkstad där företaget tillverkar kanaldetaljer, plåtskorstenar/beslag som tillhör ventilationsarbeten. Egna resurser gör att företaget lättare kan planera och styra verksamheten och hålla överenskomna tider.