B.J Svets & Anläggning AB > Montage

Montage

BJ Svets & Anläggning AB arbetar med Prefabmontage i alla former. Företaget har erfarenhet av att arbeta som både total- och underentreprenör.

BJ Svets & Anläggning AB utför Prefabmontage i alla former. Vi är vana vid att arbeta som både totalentreprenör och underentreprenör. Det går även bra att hyra enstaka smeder och montörer av oss. BJ Svets & Anläggning AB har flera fullutrustade servicebilar med personal att hyra.

Behöver ni lyfthjälp på bygget har vi en runtomsvängande teleskoplastare med 24m lång arm, och en lastmaskin som går att hyra med förare. Kontakta BJ Svets & Anläggning AB för mer information.

Läs mer om Montage på företagets hemsida

B.J Svets & Anläggning AB
Hemsida: https://www.bjsvets.se

B.J Svets & Anläggning AB

BJ Svets & Anläggning AB i Strängnäs är en totalentreprenör inom hallbyggnader och industrifastigheter. Vi tillverkar och ombesörjer totalentreprenader av stål och betong via egen produktion och via våra samarbetspartners.

I BJ Svets & Anläggning AB:s moderna och välutrustade produktionsanläggning tillverkas allt från minsta plåtdetalj till komplexa Prefabstommar i stål. Här finns avancerad utrustning och kompetent personal för att ta hand om hela tillverkningsprocessen.

BJ Svets & Anläggning AB:s montagelag består av kunniga och serviceinriktade smeder och montörer. Vi har mångårig erfarenhet av prefabmontage, från armering och gjutning av grunder till montage av takelement.

BJ Svets & Anläggning AB består sina kunder Vi bistår våra kunder med uthyrning av både personal och maskiner. Förutom kvalificerade smeder och montörer erbjuder de bland annat en runtomsvängande teleskoplastare och en lastmaskin med förare för uthyrning.

BJ Svets & Anläggning AB utför alla typer av svetsning inom byggnadssmide, industriservice och reparationer. All personal hos oss innehar relevanta intyg för sina arbetsuppgifter, svetsarna är certifierade enligt SS-EN ISO 9606-1 (tidigare SS-EN 287-1).

BJ Svets & Anläggning AB vill ligga i framkant när det gäller kunskap inom svetsning och stålbyggnad. De har bland annat tre anställda med IWS-diplom (International Welding Specialist), kompetens TR-stål/N och -K, TR-SVARM (Svetsning av armering) samt IWI, (International Welding Inspector) finns hos BJ Svets & Anläggning. BJ Svets & Anläggning AB har dessutom certifierad personal Nivå 2 för penetrant- och magnetpulverprovning av svetsar. Företaget står gärna till er tjänst för olika konsultuppdrag inom dessa områden.

BJ Svets & Anläggning saluför stålmaterial. De har hög kapacitet i sina bandsågar, gradsax samt skärmaskiner. Hos BJ Svets & Anläggning kan du även köpa armeringsjärn, både raka längder och bockat.

BJ Svets & Anläggning är ett privatägt företag i Strängnäs.
Företaget startades 1971 som ett enmansföretag av Bengt Jönsson, därav namnet BJ, och har sedan starten haft stål och svetsning som huvudverksamhet. Idag ägs och drivs företaget av Hans Jönsson. Ett trettiotal anställda, ett antal inhyrda samt underentreprenörer arbetar i företagets produktionsanläggning och ute på olika montageplatser.