Lööfs Gasol AB > Myggfångare

Myggfångare

Lööfs Gasol i Karlstad är leverantör av myggfångare. Gasolen brinner och alstrar koldioxid. Därmed blir det ett perfekt lockbete för myggor.


Gasolen brinner och alstrar koldioxid. Insekter hittar sina byten med hjälp av koldioxid eftersom alla levande kroppar, människor som djur, alstrar koldioxid. Därmed blir det ett perfekt lockbete. Väl inne i myggfångaren sugs insekterna in i en fläkt och dör. Därmed en mygg- och knottfri sommar! Utvecklad av militären från början för att stävja insektsplågan.

Läs mer om Myggfångare på företagets hemsida

Lööfs Gasol AB
Hemsida: https://www.loofsgasol.se

Lööfs Gasol AB

Lööfs Gasol AB i Karlstad har allt inom gasol och svets. Lööfs Gasol AB har arbetat med gasol, gas och gasolprodukter i över 50 år och är ett av ett fåtal kompletta gasolföretag i Sverige, vilket betyder att företaget arbetar med allt inom gasol. Lööfs Gasol AB har egen fyllningsanläggning för gasolflaskor, egna lastbilar för distribution, egna servicetekniker samt butik för företag och privatkunder. Företaget har en fysisk butik i Karlstad samt webbutik som säljer i hela Sverige.

Lööfs Gasol AB har allt inom gasol och svets, försäljning av restaurangutrustning och storköksutrustning. Distribution och försäljning av gasol, gasolprodukter och svetsgas samt uthyrning av byggvärme. Kontakta Lööfs Gasol AB eller besök hemsidan och webbshoppen när ni söker efter ett företag med försäljning av byggvärme, dekorationseldar, förbränningstoaletter, gasol, gasolbrännare, gasolflaskor, gasolgrillar, gasolkaminer, gasolkylskåp, gasolkök, gasollyktor, gasolprodukter, gasolspis, myggfångare, ogräsbrännare, restaurangutrustning, storköksutrustning, svetsgas, varmvattenberedare med mera.