NorDan AB > Överhängda fönster FEÖ

Överhängda fönster FEÖ

Utåtgående överhängt fönster FEÖ från Tanums Fönster AB använder du som källarfönster eller vädringsfönster och överljus.


FEÖ passar bäst som källarfönster, vädringsfönster eller som överljus. FEÖ har starka gångjärn och spanjolett. Precis som på våra sidohängda fönster är gångjärnen på FEÖ ytbehandlade med Zink-Alloy Satin.

OBS! Är i standardutförande icke barnsäkert.

TanumsFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje för fönster, dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Läs mer om Överhängda fönster FEÖ på företagets hemsida

NorDan AB
Hemsida: www.tanumsfonster.se

NorDan AB

TanumsFönster ingår idag i NorDan AB en av nordens största fönstertillverkare. De är tillverkare av allt från vanliga aluminiumfönster till brandklassade fönster, energieffektiva fönster och säkerhetsfönster. Företaget startade 1949 och är idag med sitt varumärke mycket omtalat för sin höga kvalité och snygga design.

TanumFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Produktionen står under kontroll av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut "SP" i Borås, och innehar P-märkets kvalitetscertifikat.

Sökord: Fönster, tillverkning, aluminiumfönster, träfönster, energifönster, underhållsfria fönster, brandklassade fönster, ljudklassade fönster och säkerhetsfönster.