Markishuset-Stijo-Inredningar AB > Parasoller Scolaro

Parasoller Scolaro

Markishuset Stijo-Inredning i Stockholm är leverantör av parasoller.

Alla Scolaro-produkter skapas med yttersta uppmärksamhet på detaljer och genomgår noggrann kvalitetskontroll innan de kommer till dig, vår kund. Våra parasoller är gjorda av material på högsta kvalitet och är tillgängliga och monteras av våra experter som gör dem till de mest hållbara och långvariga parasollerna på marknaden idag.

Våra produkter är konstruerade, utvecklade och tillverkade helt inom vårt företag baserat i Italien. Särskild vård för efterbehandling och kvalitetskontroll är en integrerad del av vår policy.
Tack vare materialet och den tekniska utrustningen är våra föremål starka och lämpliga för tung och professionell användning.

Användningen av vattentäta akrylväv, behandlat trä, stål och aluminium ger lång livslängd.
Särskild uppmärksamhet för ett enkelt underhåll och tillgängligheten av reservdelar garanteras över tid. För att uppnå dessa resultat har vi alltid samarbetat med företaget Ombrellificio D’Incà, som fortfarande tar hand om tillverkningen av parasollöverdrag.

Läs mer om Parasoller Scolaro på företagets hemsida

Markishuset-Stijo-Inredningar AB
Hemsida: https://www.markishuset.se/

Markishuset-Stijo-Inredningar AB

Markishuset i Stockholm är tillverkare och leverantör av solskydd, markiser, fasadpersienner, fönstermarkiser, restaurangmarkiser, terassmarkiser m.m.
Vår målsättning är att erbjuda individuellt anpassade produktlösningar och för detta ändamål utgår vi från kundens behov av dagsljus samt av skydd mot sol, vind och oangenäm värme.

Vi har varit verksamma sedan 1968 med både tillverkning och montage av markiser och solskyddslösningar. Skräddarsydda persienner och vertikaler, markiser för altaner och balkonger, fristående regn- och solskydd för torg och uteserveringar.Pergola samt uterum. Allt för att göra din tillvaro mer angenäm både ute och inne.

Välkommen till Markishuset

– Ditt stopp för markisköp