DB Tak & Entreprenad AB > Plåtslageri

Plåtslageri

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med alla former av plåtslageri i Stockholm med omnejd och har stor kunskap och lång erfarenhet. Vi vet vad som krävs för att erbjuda professionella leveranser och material av hög kvalitet.

DB Tak & Entreprenad AB har gedigen erfarenhet och genomför både restauration samt nyproduktion av plåt. Våra plåtarbeten inkluderar allt från kompletta bandtäckningar, takavvattningar och beslag, till garneringar och mer detaljerade arbeten och vi levererar till hela Stockholmsområdet.

När du behöver genomföra ett plåtarbete är det viktigt att du anlitar erfarna plåtslagare, då det krävs kunskap i ämnet och lång erfarenhet av plåtslagning för att resultatet ska blir bra och hållbart. Därför ska du anlita DB Tak & Entreprenad AB som din plåtslagare. DB Tak & Entreprenad AB är en plåtslagare som levererar plåtarbeten av högsta kvalitet.

Kontakta DB Tak & Entreprenad AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Plåtslageri på företagets hemsida

DB Tak & Entreprenad AB
Hemsida: https://dbtak.se/

DB Tak & Entreprenad AB

DB Tak & Entreprenad AB i Stockholm är en takläggare med erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i Stockholm med omnejd och utför allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning, taksäkerhet och fasadarbeten. Ett plåtslageri drivs i egen regi för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar inom plåt för att täcka alla behov. Inga projekt är för stora eller små för oss, DB Tak & Entreprenad AB arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.

DB Tak & Entreprenad AB ser kundkontakt som en viktig del i vår verksamhet och resultat på utfört arbete. Noggrann planering och upplägg är något DB Tak & Entreprenad AB lägger stor vikt vid för att hålla våra tidsplaner både mot kund samt oss själva. DB Tak & Entreprenad AB har ansvarsförsäkring genom IF över 10 Mkr, giltig F-skattsedel samt alla certifikat branschen kräver.