Takringen i Örebro AB > Plåtslageriarbeten

Plåtslageriarbeten

Takringen i Örebro AB utför plåt- och smidesarbeten med egna plåtmontörer från Åkermans Plåt. Vi monterar brandventilation, takljuskupoler och takbrunnar.

Åkermans plåt är ett komplett plåtslageri med smidesverkstad. Vi utför all sorts plåtarbeten, byggnadsplåt, plåtmålning, smidesarbeten, svetsning, taksäkerhet, och fastighetsunderhåll. Vi kan även utföra svetsarbeten i rostfritt och aluminium.

Vi jobbar alltid för att leverera lösningar av hög kvalitet som håller länge. På åkermans plåt är vi stolta över vårt arbete och vi strävar efter att vårt senaste jobb skall vara vår främsta referens. Välkommen igen!

Läs mer om Plåtslageriarbeten på företagets hemsida

Takringen i Örebro AB
Hemsida: http://orebro.takringen.se

Takringen i Örebro AB

Takringen i Örebro AB arbetar i huvudsak med tak, takarbete, takläggning, tätskikt,papptak läggning, tätskiktsarbeten, plåtslageri,Takarbete Örebro, PVC duk, Icopal i Örebro län.

Vi är ett fullserviceföretag och utför tätskiktsarbeten på tak och terrasser. Vi har även ett plåtslageri; Åkermans Plåt. Detta gör oss till en komplett totalleverantör. Vår affärsidé bygger på att Takringen skall vara totalentreprenörer för ditt tak. Vi besiktigar taket, konditionsbestämmer ditt tätskikt, lämnar åtgärds- förslag och kostnad för arbetet. Vi monterar tätskiktssystem från ICOPAL. Brandklassade och typgodkända, isolerar även takkonstruktionen. Vi utför alla typer av träarbeten på taket. Vi utför plåt- och smidesarbeten med egna plåtmontörer från Åkermans Plåt. Vi monterar brandventilation, takljuskupoler och takbrunnar.