Parkettesset Mö AB > Plattsättare

Plattsättare

Parkettesset har kompetensen för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt ytskikt och inredning – till erfarna plattsättare som ser till att slutresultatet blir perfekt.

Vi hjälper dig med plattsättning i Malmö

Är du på jakt efter en bra plattsättare för kakling av badrum eller annat våtrum i Malmö? Hör isåfall av dig till oss så att vi kan hitta bästa lösningen tillsammans!

Kontaktuppgifterna hittar du på “Kontakta oss” sidan. Använd gärna vårt kontaktformulär om du har mer allmänna frågor så återkommer vi så fort som möjligt.

Plattsättning – från grovjobb till finputs
Plattsättning ställer stora krav på den som utför arbetet i form av erfarenhet, kompetens och materialkännedom. Framförallt när man arbetar med våtutrymmen är det mycket viktigt att alla delar hamnar på rätt plats och att arbetet utförs enligt konstens alla regler.

Parkettesset har kompetensen som krävs för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt ytskikt och inredning – till erfarna plattsättare som ser till att slutresultatet blir perfekt.

Vi vet vad vi gör
Kakel och klinkers kommer numera i olika mönster och former och vi vet exakt hur man sätter dessa för ett så bra resultat som möjligt. Vi vet vad som fungerar och vad som inte går att genomföra.

Vi är den plattsättare i Malmö som står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat.

Läs mer om Plattsättare på företagets hemsida

Parkettesset Mö AB
Hemsida: https://www.parkettesset.se

Parkettesset Mö AB

Parkettesset i Malmö specialiserar sig på golvbehandling, målning, köksmontering, plattsättning och “allt med snickeri”. Det kan vara en djungel på marknaden, för den ovane, när man efter slipningen sedan skall välja efterbehandling. Olja, lack, lut, bets, olika pigmenteringar och så vidare. Ni har frågorna och vi är stolta över att kunna säga att vi har svaren.