Rewall Bygg Måleri AB > Plattsättning

Plattsättning

Rewall Bygg Måleri AB har erfarna och yrkesskickliga plattsättare i Stockholm som hjälper er med allt inom plattsättning av kakel och klinkers. Rewall åtar sig både små och stora projekt av plattsättning.

Det är viktigt att företaget du anlitar för plattsättning besitter den kunskap och erfarenhet som behövs för att utföra arbetet så att du som kund blir så nöjd som möjligt. Varje plattsättning är inte den andra lik och Rewall Bygg Måleri AB:s plattsättare har flera års erfarenhet inom yrket och antar såg både små och stora projekt.

Ibland behöver Rewall utföra plattsättning i utrymmen där det kan förekomma fukt och då är det viktigt att plattsättare följer alla regler som behövs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt.

Rewall Bygg Måleri AB besitter inte bara på kompetensen som krävs utan lägger även ned ett stort fokus och engagemang på alla olika uppdrag. Att utföra plattsättning i form av kakel och klinkers kommer alltid att vara en stor passion för medarbetarna på Rewall.

För mer information kontakta Rewall Bygg Måleri AB eller besök företagets hemsida.

Läs mer om Plattsättning på företagets hemsida

Rewall Bygg Måleri AB
Hemsida: https://www.rewall.se/

Rewall Bygg Måleri AB

Rewall Bygg Måleri AB arbetar med alla typer av byggnationer, renoveringar och reparationer. Det kan bland annat handla om plattsättning, snickerier, måleri, putsning, fasadrenovering, elinstallationer, ombyggnationer samt projektering. Rewall har under flera års tid utfört bygguppdrag åt kommun, företag och privatpersoner i Stockholmsområdet. Verksamheten omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnad och renovering.

Rewall Bygg Måleri AB är byggföretaget som ser till att du får en guide över det planerade arbete så att du närsomhelst har full kontroll över projektet. Med Rewall får ni en trygg och ett kvalificerat byggföretag i Stockholm. Rewall Bygg Måleri AB är det flexibla företaget med det stora kunnandet tillsammans med den höga servicenivån.

Rewalls breda kompetens i kombination med ett välfungerande kontaktnät ger företaget möjlighet att fungera som såväl generalentreprenad som totalentreprenad i Stockholm. Rewall Bygg Måleri AB är byggspecialister inom måleri, plattsättning, snickeri och fasadrenovering. Rewall ansvarar för varje steg i ert byggprojekt, från idé till färdigställande.