K360 Nordic AB > Plattsättnings-entreprenader

Plattsättnings-entreprenader

Plattsättning har varit vår kärnverksamhet ända sedan företaget grundades i mitten av 90-talet.

Under namnet Knivsta Plattsättning etablerades nära samarbeten med många av de branschledande byggföretag som fortfarande är våra uppdragsgivare. Genom åren har vi skaffat oss erfarenheter från projekt av de allra flesta slag. Vi arbetar med både omfattande nyproduktioner och stambyten. Några av våra stora återkommande beställare är Peab, JM, IKANO och SKANSKA, men vi jobbar även i mindre entreprenader. Vi är ett 40-tal plattsättare som alla är utbildade enligt branschens regler. Med gedigen erfarenhet samt engagerade och ambitiösa arbetsledare strävar vi för ett gott resultat, med kunden i fokus.

Läs mer om Plattsättnings-entreprenader på företagets hemsida

K360 Nordic AB
Hemsida: https://k360.se/

K360 Nordic AB

K360 - ETT BYGGFÖRETAG I UPPSALA

Vår vilja att alltid leverera kvalitet på utsatt tid med en ödmjuk och lyhörd attityd är viktiga beståndsdelar i vårt erbjudande.
Vad betyder det att vara ett byggföretag i tiden? För oss betyder det 100% kundfokus och att målet är att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Att snickra, sätta plattor eller montera fönster är något som de flesta byggföretag klarar av. Vi tror att det kommer att krävas mer för att lyckas i framtiden. Våra värderingar beskrivs i ett antal kärnvärden och budord som alla inom K360 lever och arbetar efter för att ständigt påminna oss om vad som är allra viktigast – nämligen kunden.

Att bygga relationer med kunden, att berätta om vad vi gör och att alltid ha alla överenskommelser skriftligt är några av de saker vi arbetar med på ett målmedvetet sätt. Andra så kallade hygienfaktorer är att passa tider, städa efter sig och återkoppla efter att arbetet är klart. Saker som kan tyckas självklara men som inte alltid är så enkla verkligheten.

Att arbeta med kundfokus är en annan viktig del för oss på K360. Vi vill gärna utmana dig att testa oss, så skall vi göra vårt allra bästa för att både ge dig ett arbete utfört med högsta kvalitet och en bra känsla i relationen med våra medarbetare.

Allt enligt våra kärnvärden – Nytänkande – Personlighet – Trovärdighet – Engagemang