PMH International AB > PMH Climathall

PMH Climathall

PMH International AB är tillverkare av Climathallar.

Climathall är en effektiv lösning på ett utrymme som skall vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Hallen isoleras med enkel metod, som gör att hallen kan monteras snabbt och rationellt. Climathall bygger vidare på Lagerhallen med väggar och tak av plastbelagd polyesterväv eller Combihallen med väggar av stålplåt. Hallens insida kläs sedan med en isolerad innerduk som fästes upp i stålstommen. Isoleringen är som standard uppbyggd av 100 mm polyeten.

Polyetenisoleringen säkerställer lång livslängd samt bibehållen isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Beräknat U-värde 0,4W/m2C. Isoleringstjockleken kan ändras om annat U-värde önskas. Climathall utrustas som standard med isolerade vikportar som kan fås i olika storlekar. Vill ni ha en annan sorts port, så kan vi ordna det också. Skräddarsytt är det som gäller hos oss. Vi försöker i den mån det är tekniskt möjligt tillgodose alla era önskemål.

Climathall produceras av standardkomponenter, som möjliggör stor variation av bredd, längd och höjd. Tälthallens konstruktionen har självbärande ramar som ger en pelarfri yta med en spännvidd upp till 50 meter och valfri längd.

Varför välja en PMH-Climathall?

Vi monterar isoleringen på insidan!
Med isoleringen på insidan av ramarna är den bättre skyddad och bibehåller sin isolerade funktion.
Isoleringen som är placerad på utsidan kan pressas ihop vid snöbelastning och förlora sin isoleringsförmåga. Detta sker ej med PMH-Climathall.
Isolering placerad på insidan blir inte påverkad negativt om olyckan skulle vara framme med ett hål eller en reva i duken. Är isoleringen placerad i ytterduken, kommer vattnet (ingenom den skadade duken) in till isoleringen och då minskar isoleringsförmågan väsentligt. Detta förebyggs med vår lösning.

Läs mer om PMH Climathall på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.