PMH International AB > PMH Elektriska kättingtelfrar

PMH Elektriska kättingtelfrar

PMH International AB är tillverkare av elektriska kättingtelfrar.

Telfrarna finns i flera modeller för användning i arbetsmiljöer från enkla lätta lyft till tyngre lyft i hårda krävande driftmiljöer. PMH har tillförlitliga och robusta kättingtelfrar med olika kapacitet. Här finns lättanvända telfrar för både lättare och tyngre industri.

Vi erbjuder lyftkapaciteter från 60 kilo till 20 ton. Beroende på dina behov finns bland annat telfrar med frekvensstyrning och olika hastigheter. Du kan välja olika tillval som exempelvis radiostyrning, något som kan underlätta styrningen. Du kan även välja tillval som upphängningsögla eller blockvagnar. Med låga egenvikter och med en smidig konstruktion, kan operatören fokusera på lyftmomentet. Här hittar du beprövade och omtyckta telfrar från populära tillverkare som STAHL och KITO.

Läs mer om PMH Elektriska kättingtelfrar på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.