PMH International AB > PMH Hyrhall

PMH Hyrhall

PMH International AB är tillverkare av hyrhallar.

Hyrhall är den optimala lösningen på tillfälliga, korta eller längre lokalbehov, som t ex lager, försäljnings-, produktions- och utställningslokal. När man har ett tillfälligt lagerbehov är hyrhallen en snabb och ekonomisk lösning. Hyrhallen finns i fyra standardmoduler på 120 m2 (10*12*3 m), 180 m2 (12*15*4 m), 240 m2 (15*16*4,5 m) samt 360 m2 (12*30*4 m). Hyrhallarna är försedda med stabila skjutportar. Hallarna kan förlängas genom sammankoppling av två eller flera moduler och även anslutas mot befintlig byggnad. Hyrhall består av kallformade stålprofiler som är ytbehandlade med varmförzinkning , vilket gör att stommen är tålig och har en lång livslängd.

Utanpå stommen ligger en tjock lackerad pvc-duk med ett vitt ljusgenomsläppligt tak som ger ett behagligt dagsljus över den pelarfria ytan. Väggsidorna är av rak konstruktion för att ge ett optimalt utnyttjande. Hallen kan placeras nära verksamheten för att undvika onödiga logistikkostnader.

Läs mer om PMH Hyrhall på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.