PMH International AB > PMH Plåthall

PMH Plåthall

PMH International AB är tillverkare av plåthallar.

Robust stålhall med smart ljusinsläpp. Söker ni en byggnad som behöver vara lite tåligare och stå i en hårdare miljö, så är en plåthall något att satsa på. Den är en snabb, rationell och framförallt ekonomisk fördelaktig lösning på de flesta lokalproblem som lager, försäljning- och produktionslokal mm. Plåthall har många fördelar jämfört med konventionella byggnader: bla. stora fria ljusa golvytor utan hindrande pelare, underhållsfritt material och kort byggtid. Dessutom kan hallen enkelt förlängas eller flyttas.

Plåthall är i grunden likadan som en Lagerhall, vilket betyder att man kan få den i samma storlekar som lagerhallen. Standardbredden är mellan 8-50 meter och längden är valfri, indelad i 4-meterssektioner. Stommen utgörs av en kraftig stålkonstruktion som vi dimensionerar efter vilken snözon som gäller för just er kommun. Plåthall går att få i en mängd olika färger, så den är lätt att anpassa till era övriga byggnader .

Plåthallens plåtklädda väggar gör att man minskar risken för skadegörelse och inbrott om man har hallen utanför inhängnat område. Plåthallen går att skräddarsy precis som ni behöver den, vi kan ordna fönster och det går att sätta in olika typer av portar; som takkjutportar eller vikportar och de gångdörrar man behöver. Vill man kunna nå hallen från en annan byggnad, kan vi göra en förbindelsegång i samma material, det funkar också att docka den direkt på en befintlig byggnad.

Läs mer om PMH Plåthall på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.