PMH International AB > PMH Profilskenor

PMH Profilskenor

PMH International AB är tillverkare av profilskenor.

Vårt breda program av profilskenor finns från följande tillverkare KITO ERIKKILA, SCHMALZ och HELM. De finns i olika storlekar och utförande med kapaciteter upp till 2000 kg i både stål och aluminium. Ett stort tillbehörsprogram med upphängningar för olika takkombinationer tillsammans med en mängd åkvagnar gör lättprofilsystemet mycket flexibelt och anpassningsbart. Exempel på olika användningsområden för våra profilskenor är lättprofiltraverser, enkelbanor, portaltraverser, verktygsupphängning och strömtillförselutrustning.
Enkelbana erbjuder en mångsidig lösning för enkelriktade snabb förflyttning för laster på upp till 1500 kg. Enkelbana finns med aluminium- eller med stålskena och är designad för att lätt kunna monteras med standardanslutningar och -upphängningar. Enkelbanor kan även erhållas med inbyggd strömskena.
Våra olika system och leverantörer ger oss marknadens bredaste utbud av lättprofiltraverser upp till 2000 kg. Med våra lättprofilsystem kan vi tillgodose era specifika krav, för snabbt och effektivt hantering av ert gods. Det finns både enbalks och tvåbalks system samt med upphöjda travers balkar för att uppnå maximal lyfthöjd. Vårt KITO Erikkila system finns även med inbyggd strömskena för att slippa alla kablar som hänger
Våra Lättprofilsystem är flexibla system som också är lämpliga för golvmonterade portaltraverser, en alternativ lösning till den vanliga upphängningen i taket eller takstolarna. Dessa fristående portalerna passar utmärkt då takkonstruktionens bärighet inte räcker till eller då kraven på flexibilitet är stora. De fristående portaltraverserna är enkla att montera ner och flytta vid behov.

Läs mer om PMH Profilskenor på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.