PMH International AB > PMH Protecthall

PMH Protecthall

PMH International AB är tillverkare av protecthallar.

Protecthallen är ett effektivt sätt att skydda material och samtidigt få lätt åtkomst till godset. Skärmtaket finns i olika utförande, storlekar och färger. Protecthall är det fristående skärmtaket, som skyddar ditt gods. Protecthallen produceras på mycket kort tid beroende på ett väl utvecklat system med standardkomponenter. Den är snabb och lätt att montera och demontera. Om behoven ändras kan det fristående skärmtaket enkelt byggas till, flyttas eller avyttras. Flexibiliteten för denna hallen är väldigt stor. Det är en förhållandevis låg investeringskostnad och kort leveranstid.

Öppningen i väderskyddet kan man göra så bred som man behöver, allt från en mindre öppning till hela gaveln. Då hallen utsätts för vindlaster säkerställs stabiliteten genom vindnät i hallens bakre gavel som släpper genom luften och därmed minskar trycket. Ni kan få er företagslogo tryckt på PMH's alla hallar. Ett väderskydd står ofta så att den kan vara fördelaktigt att sätta sin logo på det. Protecthallen kan även användas som en förlängning av en vanlig hall som ett effektivt väderskydd.

Läs mer om PMH Protecthall på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.