PMH International AB > PMH Svängkranar

PMH Svängkranar

PMH International AB är tillverkare av svängkranar.

PMH Svängkranar är ett effektivt och rationellt hjälpmedel för att öka lyftutrustningens arbetsområde. Genom att installera svängkranar kan du öka och optimera lyftutrustningens användningsområden avsevärt. Här hittar du svängkranar i olika utföranden, exempelvis med vägg- och pelarutföranden. Vår pelarsvängkran är ett utmärkt alternativ när du vill kunna fästa kranen direkt i betonggolvet, något du gör på ett säkert sätt med PMH-säkerhetsexpander. Nedan kan du välja bland både vägg-, pelar-, bock- och aluminium svängkranar.

Du kan välja bland flera olika kapaciteter för att hitta ett alternativ som passar dina ändamål. Med kullagrad axel har våra PMH svängkranar en mycket mjuk svängrörelse. smidigt. Pelarsvängkranen med sin koniska pelarfot gör det möjligt att montera denna direkt i betonggolvet med PMH Säkerhetsexpander. Detta ger ett kostnadseffektivt och säkert montage.

Läs mer om PMH Svängkranar på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.