PMH International AB > PMH Thermohall

PMH Thermohall

PMH International AB är tillverkare av thermohallar.

Thermohallen är en välisolerad lösning på ett utrymme som skall vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Thermohallen är isolerad enligt traditionell metod och har kort leverans- och montagetid.

Thermohall produceras av standardkomponenter, som möjliggör stor variation av bredd, längd och höjd. Konstruktionen med självbärande ramar som ger en pelarfri yta med spännvidd upp till 50 meter och valfri längd. Det finns en stor flexibilitet vad gäller portarnas placering och övriga anpassningar. Hallen byggs i underhållsfritt material. Thermohallen bygger vidare på vår Lagerhall med väggar och tak av typgodkänd hallduk eller Combihall med väggar av profilerad stålplåt.

Hallen isoleras från insidan, vilket minimerar yttre påverkan av regn eller snö under byggtiden. Det går även att isolera PMH hallen i efterhand. Thermohallen uppfyller alla krav för en normal isolerad byggnad, men till ett mycket lägre pris. Typiska användningsområden för denna typ av hall är plocklager, visningshall, produktions-eller försäljningsyta. Hallen kan utrustas med fönster för större ljusinsläpp. Belysning finns i form av energisnåla LED armaturer att sätta i taket. Uppvärmningssystem är valfritt, men levereras som standard med aerotemprar, varmluftsfläktar.

Läs mer om PMH Thermohall på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.