PMH International AB > PMH Traverskranar

PMH Traverskranar

PMH International AB är tillverkare av traverskrananar.

För att du ska kunna utnyttja lokalens utrymmen på ett optimalt sätt är våra travers och traverser i enbalksutförande ett utmärkt val. Enbalksutförande för maximalt utnyttjande av byggnaden i bredd och takhöjd. Här hittar du travers i spännvidder på upp till 18 meter och med kapaciteter mellan 1 till 10 ton.

Du kan välja bland olika produktmodeller – traverser med hängtraverskran eller traverskran som är försedd med antingen en kättingtelfer eller en lintelfer. Om du är på jakt efter lättprofiltraverser eller portaltraverser erbjuds ett stort sortiment med kättingtelfrar från KITO och STAHL. Du hittar även lufttelfrar från JD Neuhaus. Hör av dig för att få kundanpassade alternativ eller för att utrusta traversen med radiostyrning.

Läs mer om PMH Traverskranar på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.