Svenska Lumon AB > Produkter balkonginglasning

Produkter balkonginglasning

En balkonginglasning från Svenska Lumon AB kan kombineras på massor av olika sätt.

Lumon erbjuder stor bredd av inglasningsmodeller – där bara fantasin sätter gränserna för hur våra produkter kan anpassas efter dina specifika behov – och skapa en helt unik uteplats.

Det ramlösa och infällbara inglasningssystemet omvandlar din oanvända balkong till ett harmoniskt uterum.
Skapa det där rummet du alltid drömt om. Skapa ett bättre hem.

Läs mer om Produkter balkonginglasning på företagets hemsida

Svenska Lumon AB
Hemsida: https://lumon.com/se/foretagskund

Svenska Lumon AB

Svenska Lumon AB tillverkar balkonginglasningar till bostäder som sparar energi, företaget har varit en pionjär sedan år 1978. Företaget är en internationell koncern som erbjuder ett flexibelt sortiment av inglasningar för balkong, altan och terrass. Svenska Lumon AB tillverkar och monterar därutöver ramlösa balkong- och terrassprodukter, solskyddsgardiner, balkonginglasning, balkongfasader samt räcken. Svenska Lumon AB levererar inglasningar till stora projekt där hela byggnader glasas in, både vid nyproduktion och fasadrenovering samt till privatkunder som vill glasa in sin balkong eller sin altan som exempel.

Svenska Lumon AB vill erbjuda en produkt som är av hög kvalitet, som är säker och användarvänlig. Föreaget arbetar nära sina kunder och lägger stor vikt vid att hålla vad som lovas. Därför har Lumon hand om samtliga steg i processen. Företaget ansvarar exempelvis för forskning och utveckling, tillverkning, montage samt service och underhåll.

I takt med att marknadens efterfrågan och kundernas krav har ökat har Svenska Lumon AB som marknadsledande tillverkare av balkonginglasningar varit måna om att hänga med i samma snabba takt. Lumon ser alltid till att ligga i framkant och utveckla trendiga och hållbara produkter som anpassas efter den allt mer expanderande marknaden. Idag är Lumon ett känt internationellt varumärke som kunderna kan lita på. Svenska Lumon AB vill hjälpa sina kunder med sin hemtrivsel genom att förbättra och utöka användningen av deras uteplatser.