OB Wiik AB > Quick-Up Tält

Quick-Up Tält

OB Wiik AB är leverantör av Quick-Up tält som du sätter upp på ett par minuter. Du kan själv justera höjden på tältet. Väggarna monteras med kardborreband.

När du monterar samman flera tält, skarvas sidväggarna enkelt med dragkedja.

Användningsområdet är nästan obegränsat. Tälten kan användas både ute och inomhus, för att profilera verksamhet och produkter på mässor och marknadsdagar, och som skydd för sol och regn.

  • Monteras på ett par minuter
  • Enkelt att ta med sig i personbil
  • Levereras i flera storlekar och färger
  • Levereras även med fönsterväggar
  • Flera tält kan enkelt kopplas samman
  • Kan levereras med din logo tryckt på tak och väggar


Färger: Vit, blå, röd, grön

Läs mer om Quick-Up Tält på företagets hemsida

OB Wiik AB
Hemsida: www.obwiik.se

OB Wiik AB

O.B.Wiik etablerades 1912 och är tillverkare och producent av bl a lagerhallar, presenningar, maskinhallar, väderskydd och arbetstält.
Oavsett vilken produkt du väljer från OB Wiik, står våra serviceorienterade medarbetare till förfogande för dig. För våra kundrådgivare är förfrågningar om skräddarsydda lösningar vanligare än standardlösningar.
Vi ställer gärna upp och förändrar utrustning i takt med skiftande behov, och för att säkra en lång och produktiv livstid.

Hallar, Plasthallar, Evenemang, Evenemangstält, Evenemangsprodukter, Quick-Up Tält, Topptält, Stativtält, Mässtält, Utställningstält, Scener, Läktare, Begagnade tält, Containernät, Taksäkringsnät, Båthus, PVC-presenningar, Lättviktspresenningar, Ställningsnät, Fasadduk.