Flowcrete Sweden AB > Rustik

Rustik

Flowcrete Sweden AB är tillverkare av butiksgolv och utställningsgolv. Rustik består av fogfria, dekorativa och slitstarka golvbeläggningar för utställningshallar och butiksgolv.


Rustik är ett epoxisystem med inblandning av attraktiva och dekorativa marmor- eller naturstenar. Skikttjocklek mellan 8-12 mm.

Sedan 1968 har Flowcrete Sweden AB utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria ytbeläggningar för industrier, butiksgolv, offentlig miljö, utställningshallar och lantbruk. Vårt breda utbud av golv- och väggsystem erbjuder många valmöjligheter vad gäller yta, slitstyrka, halkskydd, kemikalieresistens, färg och mönster. I dag marknadsför vi dekorativa och slitstarka golvbeläggningar av epoxi, vinylester, akryl och polyuretan. Detta gör oss till en av de främsta fogfria golvleverantören på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Läs mer om Rustik på företagets hemsida

Flowcrete Sweden AB
Hemsida: www.flowcrete.se

Flowcrete Sweden AB

Flowcrete är en världsledande levererantör av slitstarka golvbeläggningar bla industrigolv, akrylgolv, epoxigolv, och fogfria golv.

Flowcrete Sweden AB är ett dotterbolag till Flowcrete Group Ltd - ett engelskt familjeföretag som på 20 år har vuxit från att vara ett lokalt bolag till en av världens ledande tillverkare av fogfria golv.

I dag marknadsför Flowcrete både epoxigolv, vinylestergolv, akrylgolv med slitstarka polyuretanbeläggningar. Detta gör Flowcrete till den främsta leverantören av fogfria golv på den skandinaviska och europeiska marknaden.

Akrylatdispersion, akryldispersion, akrylgolv, betonggolv, butiksgolv, dammbindning, dekorflingor, designgolv, epoxibeläggning, epoxifärger, epoxigolv, epoximålning, epoxisystem, flingbeläggning, fogfria golv, golvbeläggningar, golvfärg, golvmålning, golvsystem, golvytor, industrifärg, industrigolv, kemikalieresistens, linjemarkeringar, linjemarkeringsfärg, massagolv, membranhärdare, parkeringshus, parkeringshusbeläggningar, peran, slitstarka golvbeläggningar, spackel, specialprimer, terazzo, topplacker, väggfärg,