Dan Nilsson Tak AB > Säkra tak i alla väder

Säkra tak i alla väder

För oss är varje tak unikt. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi hittar den taklösning som är bäst för just dig. Vi anlitas ofta som underentreprenör vid olika byggprojekt och har lång erfarenhet från takläggning i papp, PVC och EPDM.

För oss är varje tak unikt. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi hittar den taklösning som är bäst för just dig. Vi anlitas ofta som underentreprenör vid olika byggprojekt och har lång erfarenhet från takläggning i papp, PVC och EPDM. Vi utför även membranisoleringar för t. ex. innergårdar och parkeringshus. Vi använder tätskikt från Mataki och isolering från Rock wool. Tillsammans med vår kunskap innebär detta lösningar som håller.

Vi erbjuder:

PVC
Tilläggsisolering
Pappläggning
Isolering
Tätskikt
Membranisolering
EPDM

Tätskiktsgarantier erbjuder marknadens mest omfattande trygghetspaket
för tätskikt på tak. Det innebär 10 + 5 års garanti på tätskiktet. Garantin omfattar material, följdskador och entreprenörens arbete, och lämnas av auktoriserade takentreprenörer.

Läs mer om Säkra tak i alla väder på företagets hemsida

Dan Nilsson Tak AB
Hemsida: https://www.dannilssontak.se

Dan Nilsson Tak AB

Dan Nilsson Tak utför takarbete och takentreprenader som takläggning med tätskikt i Kristianstad, Malmö, Helsingborg, Värnamo, Nässjö, Ronneby, med omnejd.

Sedan 1993 har vi försett tak med tätskikt - papp, pvc-dukar och isolering. Sakta men säkert har verksamheten vuxit. Det som började med en ensam man och en bil är idag ett takföretag som utför takarbete i hela södra Sverige.

I Åhus har vi vårt huvudkontor. I Växjö driver vi verksamheten under namnet Taktäckning men för att kunna ge snabb och säker service i nästan hela södra Sverige har vi idag också montörer stationerade i Kalmar, Älmhult och Värnamo.

Vi har samlat stor erfarenhet i företaget, en erfarenhet som vi vet är uppskattad av våra kunder och som garanterar högsta kvalitet på de jobb vi utför. Vi gör jobb för privatkunder, men främst jobbar vi för byggentreprenörer, bostadsbolag och kommuner.