Pluseight System AB > Scener Göteborg

Scener Göteborg

Pluseight System AB i Göteborg arbetar med försäljning och uthyrning av scener.

8 Universalställning är mycket mer än en vanlig, konventionell byggnadsställning. Möjligheterna är nästan oändliga. Det är bara den egna fantasin som sätter gränserna. Med +8 kombineras styrka, säkerhet och låg vikt. +8 går dessutom snabbt att bygga, vilket ytterligare bidrar till låga kostnader och bästa totalekonomi. Ett gränslöst men samtidigt lättbyggt och mycket flexibelt system. Det finns många sorters evenemang där +8 används:

Kommentatorshytter, TV-torn, hopptorn, tribuner, målgångsportaler, ramper, gångbroar, skidbackar, belysningstorn, dansbanor, regnskydd, utrymningstrappor, TV-studios, teaterscener, mobila publikläktare...

Läs mer om Scener Göteborg på företagets hemsida

Pluseight System AB
Hemsida: www.pluseight.net

Pluseight System AB

Pluseight System AB i Göteborg arbetar med försäljning och uthyrning av ställningar, byggnadsställningar, skyltställ, byggskyltar, väderskydd, väderskyddstak, scener, publikläktare med mera.

Byggnadsställningar från Pluseight System anses vara det mest snabbmonterade systemet för byggnadsställningar och vi fortsätter att vidareutveckla designen på våra byggnadsställningar: Det skall bli snabbare, enklare, starkare, säkrare, tåligare men fortfarande lika lätt!

Med +8 universalställning blir det till synes omöjliga ofta möjligt. +8 är en sann 8-vägs systemställning som är det närmaste man kan komma rör- och koppling i flexibilitet. Det går att bygga i valfri vinkel med upp till åtta komponenter, bommar, konsoler, med mera i varje knutpunkt.