Indus Sverige AB > Skolmoduler

Skolmoduler

Indus Sverige AB arbetar med uthyrning av skolmoduler. Skolmoduler från Indus har en modern design med en användarvänlig inomhusmiljö för elevens bästa.

Till skillnad från många andra aktörer på marknaden så tycker vi på Indus inte att skolmoduler ska ha mindre klassrum bara för att de är tillfälliga skolmoduler. Tvärtom. Med salar på 60m² och väl tilltagna grupprum respektive kapprum så erbjuder våra skolmoduler samma ytor som permanenta skollokaler. Allt för en god arbetsmiljö som främjar både elever och lärare.

Läs mer om Skolmoduler på företagets hemsida

Indus Sverige AB
Hemsida: https://www.indus.se

Indus Sverige AB

Indus Sverige AB arbetar med uthyrning av lokalmoduler, kontorsmoduler, skolmoduler, förskolemoduler, omklädningsmoduler och mobila paviljonger.

Indus hyr ut lokaler man trivs med för att lösa tillfälliga lokalbehov för företag, kommuner och landsting. För att vara säkra på att våra moduler har en stabil konstruktion och håller hög kvalitet, servar och renoverar vi dem själva, i våra egna hallar.

Varje modul från Indus ska hålla länge och vara trivsam att vistas i. Därför är vi noga med att se till våra moduler erbjuder en bra inne- och utemiljö med genomtänkta materialval och hög finish.