Jeltec Produktion AB > Skötbord Lyfta Golv

Skötbord Lyfta Golv

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Till Lyfta behövs vare sig stege eller trappa. Med handkontrollen sänker du lätt skötbordet till golvnivå så barnet kan klättra upp på skötbordet.

Lyfta är ett elektriskt höj- och sänkbart skötbord med lägsta höjd 30 cm för att barnen enkelt ska kunna klättra upp på skötbordet från golvnivå, sedan ställer du lätt in rätt arbetshöjd med handkontrollen. Lyfta finns i bredder mellan 60 - 140 cm. Vill ni ha tvättdel i skötbordsskivan finns det som standard i bredderna 100, 120 och 140.

Finns både som golvstående och vägghängd modell.

Läs mer om Skötbord Lyfta Golv på företagets hemsida

Jeltec Produktion AB
Hemsida: www.jeltec.se

Jeltec Produktion AB

Vi gör jobbet lättare

I över 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.

Vi gör ofta kundanpassade speciallösningar av olika slag. Därför vågar vi påstå att vi kan hjälpa dig även om dina behov/önskemål inte tillgodoses av vårt standardsortiment. Ring oss på 013-14 83 00 så vi får tala närmare om just dina specifika önskemål.

Håll utkik efter CE-märkningen på våra produkter – det garanterar dig en säker produkt!