Moelven Modus AB > Släta mellanväggar

Släta mellanväggar

Moelven Modus AB är leverantör av släta mellanväggar. Loc Wall är en slät mellanvägg med näst intill osynliga “låsta” skarvar mellan skivorna.

Utöver det rymmer den systemväggens alla övriga fördelar - exempelvis en snabb och smidig montering. Välj själv om du vill ha den som täta mellanvägg eller i kombination med glas för mer ljusinsläpp.

Läs mer om Släta mellanväggar på företagets hemsida

Moelven Modus AB

Tänker du på rumsytorna i ditt kontor som en uppsjö av kreativa möjligheter? Om svaret är nej, rekommenderar vi en närmare bekantskap med Moelven Eurowand – Sveriges ledande tillverkare av kompletta, snygga rumslösningar med monteringsfärdiga och flyttbara innerväggsystem.

Täta väggar, glaspartier, dörrar och inredning – med våra produkter skapar du ett estetiskt tilltalande och funktionellt kontor på rekordtid. Förutom att metoden är miljövänlig och ekonomisk så rymmer den, till skillnad från platsbyggda lösningar, en stor mängd flexibilitet. För vem vet: Kanske ser kontorets behov annorlunda ut redan om två år? Tänk flexibelt redan från början – se till att rumsytorna i ditt kontor inte är huggna i sten.