GOLVTEAM i Huskvarna AB > Slitstarkt och vackert trägolv

Slitstarkt och vackert trägolv

Golvteam i Huskvarna AB har försäljning av slitstarka och vackra trägolv. Vi hjälper dig som finns i Jönköping att välja rätt golv för rätt miljö.


Ett golv ska vara både vackert och slitstarkt. Det ska tåla slitage, vara lätta att hålla rena och prismässigt ligga inom rimliga kostnadsramar.

Alla golv bör vara lättskötta då det är stora kostnader förknippade med skötseln. Vi tar ett helhetsansvar för allt; materialval, samordning, tidplaner, leverans och montering. Vi har ett gott samarbete med de flesta ledande levarantörerna.

Läs mer om Slitstarkt och vackert trägolv på företagets hemsida

GOLVTEAM i Huskvarna AB
Hemsida: https://www.golv-team.se

GOLVTEAM i Huskvarna AB

GOLVTEAM i Huskvarna arbetar med badrumsrenoveringar, försäljning av trägolv och parkettgolv, golvslipning, kakel och klinker samt all slags golvbeläggningar i Jönköping, Värnamo, Ulricehamn och Sävsjö med omnejd.

Golvteam i Huskvarna AB startades 2004. Företaget har en stor bredd där flera av deras ca 20 anställda har över 20 års branscherfarenhet.

Vi tror att ett trevlig bemötande med kunden i centrum skapar harmoni och många lyckade affärer. Vår målsättning är att ge kunden den service och vägledning som behövs för att känna sig trygg och nöjd med sina val. Givetvis är vi även ett auktoriserat golvföretag inom GBR och medlem i GVK, golvbranschens våtrumskontroll.