SEHED Tresson AB > Solpaneler

Solpaneler

SEHED Tresson ser solpanel och solenergi som en självklarhet med fokus på miljö. Vi är behjälpliga i fristående entreprenad eller energieffektivisering med energifönster, fasadrenovering och takrenovering.

Med miljö och förnybar energi nära hjärtat är solpaneler och solenergi en självklarhet för oss. Vi är behjälpliga i en fristående entreprenad eller som en del i en energieffektivisering med energifönster, fasadrenovering och takrenovering. Med vår samarbetspartner Solarwork erbjuder vi marknadens bästa solcellsprodukter och skräddarsyr lösningar unika för dig som kund.

Kontakta SEHED Tresson eller besök deras hemsida för mer information.

Läs mer om Solpaneler på företagets hemsida

SEHED Tresson AB
Hemsida: https://www.sehedtresson.se

SEHED Tresson AB

SEHED Tresson arbetar med fasadrenoveringar i Stockholm. SEHED Tresson är en totalleverantör av utvändiga arbeten på fastigheter; som renoverar, reparerar och skapar nytt. De erbjuder allt inom fasader, fönster, balkonger, tak, solceller och utvändigt måleri. Vi arbetar med ROT-projekt såväl som nyproduktion.

SEHED Tresson är en komplett samarbetspartner för fasadarbeten. Våra projekt inbegriper allt från 1700-talshus till nyproduktion och allt som rör yttre renovering. Vi är medlemmar i SPEF, Stockholms BF och Sveriges byggindustrier.

SEHED Tresson har mer än 50 års erfarenhet när det gäller att renovera, förnya och reparera fastigheter utvändigt. Vi utför alla typer av utvändiga arbeten och vi åtar oss gärna helhetskonceptet gällande fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering. Vi utför både nyproduktions- och ROT-arbeten.

SEHED Tresson löser de flesta önskemål inom våra specialistområden. Vi utför bland annat renovering av det så kallade miljonprogrammet, äldre fastigheter, kulturfastigheter, kontor och offentliga byggnader såsom skolor, sjukhus och kyrkor.

SEHED Tresson erbjuder heltäckande fasadlösningar för alla typer av fastigheter. Detta kräver att medarbetarna har gedigen yrkeskompetens och att vi ställer extra höga krav på våra leverantörer och underentreprenörer. Lika höga krav ställer vi på det material och de produkter vi använder, de ska vara av hög kvalitet och ha lång hållbarhet.