Thoréns Markis & Persienn AB > Solskyddsautomatik

Solskyddsautomatik

Thoréns Markis & Persienn AB har försäljning och montering av solskyddsautomatik och solskydd i Göteborg, Lerum, Alingsås, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.

Styrningen är grunden för skapande av ett energismart och behagligt klimat. Det är av vikt att solskydden alltid är i rätt position.

Kontakta Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om solskyddsautomatik. Företaget har försäljning och montering av korgmarkiser i Lerum, Alingsås, Göteborg, Partille, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.

Fler bilder finns att tillgå på företagets hemsida

Läs mer om Solskyddsautomatik på företagets hemsida

Thoréns Markis & Persienn AB
Hemsida: http://www.thorens.nu

Thoréns Markis & Persienn AB

Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén. Vi säljer alla typer av solskydd, markiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, fasadpersienner m.fl.

Företaget startade som ett montagebolag med service åt fastighetsförvaltare som huvudnäring, men ganska snart blev efterfrågan på nya produkter så stor att vi fick flytta verksamheten till nya lokaler i Lerum där vi har expanderat till en av Göteborgsregionens ledande solskydds leverantörer.