Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige > Solskyddssystem

Solskyddssystem

Schücos solskydd CTB - utanpåliggande persienn som integreras i fasaden.

Den utanpåliggande persiennen CTB (Concealed Toughened Blind ) integreras i fasaden och försvinner i uppdraget läge. De motorstyrda minilamellerna av aluminium rullas upp som en jalusi och klarar vindlaster upp till 30 m/s. Lamellerna har utformats för bästa möjliga skuggning med bibehållet ljusinsläpp. De erbjuder optimalt värmeskydd och gott insynsskydd samtidigt som de är transparanta, vilket medför att utsikten bibehålls. Du väljer om rullen ska placeras i bjälklaget eller utanpå. Lamellerna kan erhållas i sex olika eloxaltoner. De ger ett enhetlig och harmoniskt intryck som passar de flesta typer av byggnader.

Läs mer om Solskyddssystem på företagets hemsida

Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige
Hemsida: https://www.schueco.com/se/

Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige

Schüco är ledande leverantör av högkvalitativa fönster, dörrar och fasadsystem i aluminium, komposit och stål. Produkterna från Schüco säljs runt om i världen och uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet. Produkterna skräddarsys och tillverkas lokalt av din Schücopartner. Internationell design, tysk kvalitet och svenskt hantverk - hållbart och innovativt.

Schüco utvecklar och saluför systemlösningar för fönster, dörrar, fasader, skjutsystem, säkerhetsteknik och solskydd. Utöver dessa innovativa produkter för bostäder och kommersiella byggnader erbjuder klimatskalsspecialisten rådgivning och digitala lösningar för alla byggprojektets faser – från den första idén till design, tillverkning och installation. Maskiner för tillverkning och en hållbarhetscykel på 360° kompletterar utbudet av produkter och tjänster.

Med över 5 650 anställda världen över strävar Schüco efter att vara branschledaren när det gäller teknik och service idag och i framtiden. Företaget utvecklar och testar ständigt nya produkter och tjänster för hela klimatskalet med hänsyn till rådande marknadstrender och standarder. 12 000 tillverkare, utvecklare, arkitekter och investerare runt om i världen arbetar tillsammans med Schüco. Företaget är verksamt i mer än 80 länder och omsatte år 2019 1,75 miljarder euro.