Temahallen AB > Stålhallar

Stålhallar

Temahallen AB skräddarsyr stålhallar för alla verksamheter och storlekar. Isolerade och oisolerade med olika vägg och takbeklädnader helt efter våra kunders önskemål.

Genom att Temahallen AB själva tillverkar stålstommarna (ramkonstruktioner och fackverkskonstruktioner) kan de tillverka stålhallar helt efter våra kunders önskemål och i alla utföranden.

Temahallen AB har utvecklat en egen ramkonstruktion som står emot alla väderlekar trots en slank konstruktion.

Temahallens namn borgar för hög kvalitet. Vi har byggt stålhallar i över 30 år och vi blir extra stolta när kunder som byggt en Temahall för 25 år sedan berättar att den fortfarande ser ut nästan som ny.

Den höga kvaliteten grundas i vår egen produktion av ramar och val av kvalitetsleverantörer av plåt, dörrar, fönster, portar och allt övrigt material som ingår i hallbyggnader.

Kontakta Temahallen AB eller besök deras hemsida för mer information!

Läs mer om Stålhallar på företagets hemsida

Temahallen AB
Hemsida: https://www.temahallen.com/

Temahallen AB

Temahallen AB är ett dotterbolag till Malmsten AB med produktionsanläggning och huvudkontor i Vinslöv, norra Skåne. Temahallen har också ett regionkontor i Eskilstuna, Karlskoga, i Vara samt i Kalmar. Vi levererar i hela Sverige. Inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet av tillverkning av stålstommar och försäljning av kompletta stålhallar för olika användningsområden.

Temahallen AB säljer kompletta byggsatser för byggnader med våra egentillverkade stålstommar. Övrigt material som väggar, tak, portar, dörrar och fönster m.m. köper vi in från ledande kvalitetsföretag i branschen.

Temahallen AB är ett känt varumärke i Sverige som står för lång erfarenhet inom branschen och hög kvalitet på alla ingående komponenter i våra hallar. För våra kunder innebär det att de får en byggnad som står sig väl i många år. Varumärket Temahallen är även känt inom lantbrukssektorn, genom leveranser av mer än tusen ridhallar, maskinhallar, stallbyggnader etc. under årens lopp.

Idag levererar Temahallen AB dock mestadels olika typer av industribyggnader, och enligt våra kunder upplevs vi som en kompetent, seriös och flexibel tillverkare, med korta beslutsvägar, vilket underlättar byggprocessen.