J E Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB > Stensättning och plattsättning

Stensättning och plattsättning

J E Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB utför stenläggning och plattsättning i Stockholm med omnejd.

Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet av all typ av marksten. Vi skapar fina ytor oavsett om ni väljer kullersten, gatsten, skiffer eller natursten. Beroende på utemiljöns utformning hjälper vi gärna er med rekommendation.

Vi sätter kantsten och friser eller anlägger trappsteg eller hela stentrappor för ökad funktionalitet eller tillgänglighet.

Oavsett om ni önskar hjälp med en stenbelagd innergård, entrépassage eller mindre yta så kan vi på JE Mark genom stensättning förvandla er utemiljö. Stenarbeten är tidlösa, beständiga och håller över tid.

Vi hjälper till i projekt stora som små. Vi har stenlagt allt från mindre entréer och ytor till Stockholm stadsmuséums ståtliga innergård.

Kontakta JE Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB för mer information och för projekt inom mark- och anläggning!

Läs mer om Stensättning och plattsättning på företagets hemsida

J E Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB
Hemsida: https://www.jemark.se

J E Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB

J E Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB utgår från Vallentuna men återfinns i hela Stockholms län med omnejd för hållbara och kvalitativa projekt inom mark & anläggning. J E Mark & Anläggning AB hjälper er med finplanering av mark, trädgårdsanläggningar, lekplatser och innergårdar. Från projektering och utförande till skötsel och underhåll av er utemiljö. Därtill är de duktiga på isolering och dränering av grunder.

J E Mark & Anläggning AB har kapacitet att utföra totalentreprenader där vi tar ansvar för projektering till anläggning och skötselarbetet under garantitiden. Vi skapar hållbara helhetslösningar för en levande och attraktiv utemiljö!

J E Mark & Anläggning AB erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom mark- och anläggning. Tillsammans med våra samarbetspartners utför vi stora och kvalificerade entreprenader inom mark- och anläggningsteknik.

J E Mark & Anläggning AB utför skötseluppdrag för trivsamma och avkopplande utemiljöer – året runt. Våra erfarna och kompetenta medarbetare ger gärna förslag på förbättringar för ökad trivsel och funktionalitet.

J E Mark & Anläggningsteknik AB, eller JE Mark, som vi kallar oss – utför de flesta typer av markarbeten. Från kvalificerade anläggningsprojekt och trädgårdsanläggningar till skötsel av utemiljöer. Verksamheten startades sommaren 1998 och vår drivkraft har sedan start varit att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Vår filosofi är att få nöjda kunder som vi kan bygga långsiktiga relationer med. För oss är det självklart med ett personligt engagemang i de entreprenader vi utför.

J E Mark & Anläggningsteknik AB utför markentreprenader åt ett flertal kunder i Stockholmsregionen av varierande storlek. Från bostadsrättsföreningar, till bygg- och förvaltningsföretag och kommuner. Tillsammans med ett nätverk av samarbetspartners kan vi utföra stora och kvalificerade entreprenader inom mark- och anläggningsteknik och skapar säkra, trivsamma och hållbara utemiljöer.

Om du vill veta mer om oss eller behöver kvalificerad hjälp med markarbeten så tveka inte att kontakta JE Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB för anbud och förslag till lösningar eller kom förbi oss och ta en kaffe!