VVK AB > Styr & Reglerteknik

Styr & Reglerteknik

På VVK har vi kunskap om många olika typer av styr- och reglersystem.


Vi utför alla typer av styr- och reglerarbeten i fastigheter så som felsökning samt åtgärd. Vi byter ut äldre komponenter.

Vi utför:
Felsökning
Utredning
Åtgärdsförslag
Service
Programmering
Drifttagning

Läs mer om Styr & Reglerteknik på företagets hemsida

VVK AB
Hemsida: www.vvk.info

VVK AB

Värme, Ventilation & Kyla (VVk AB) utför bla ventilationsarbeten, kylservice, elarbeten, badrumsinstallationer värmeinstallationer och installation av styr- och reglersystem i Stockholm med omnejd.

Vi är experter på att optimera fastigheters energiförbrukning så att driftkostnaderna blir lägre, säkerheten högre och miljön renare. och hjälper dig som fastighetsägare och förvaltare att spara energi och optimera era anläggningar. Vi projekterar, installerar och utför även service av VVS, ventilation- och kylsystem.

Vi tror på långvarig samverkan i förtroende med flexibla och skräddarsydda avtal. Som kund kan du välja alltifrån enstaka serviceåtgärder till totala driftsåtaganden med garanti— allt efter behov och kostnad. Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du minskar energiförbrukningen, höjer säkerheten och sänker kostnaderna.