Takringen i Umeå AB > Tätskikt Umeå

Tätskikt Umeå

Takringen i Umeå AB arbetar med tätskikt från Icopal. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Icopal tätskiktAlla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskikt Umeå på företagets hemsida

Takringen i Umeå AB
Hemsida: https://www.takringenumea.se/sv/hem.htm

Takringen i Umeå AB

Takringen i Umeå arbetar med plåtarbete, takentreprenad, tak, takarbeten, byggnadsplåt, takläggning, tätskikt i Umeå, Skellefteå i Västerbottens län. Företaget är auktoriserat av Icopal.

Takringen i Umeå AB utför i huvudsak entreprenader i samband med nyproduktion och renovering av tätskikt på tak.Vi har plåtslageri samt lager på Rondellgatan 2 och sysselsätter ca 20 personer.

Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus. Takringen i Umeå ingår i Icopals rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass. Som deras kund får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt från Icopal. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av det nya taket.