Skifferforum Vänersborg AB > Tak av Natursten

Tak av Natursten

Exempel på tak av natursten från Skifferforum Vänersborg AB. Tak i Altaskiffer.


Speciellt nordisk skiffer och granit har egenskaper som lämpar sig väl för vårt tuffa klimat, där temperaturförändringar, solsken, salt, miljöförsurning och fuktighetsvariationer sätter materialet på hårda prov.

Istället för att ytorna slits, man tröttnar på utseendet och underhållsbehov uppstår, åldras naturstenen vackert, och kräver mycket litet underhåll. Stenen kan även grafitti-impregneras.

Läs mer om Tak av Natursten på företagets hemsida

Skifferforum Vänersborg AB
Hemsida: https://www.skifferforum.se

Skifferforum Vänersborg AB

Skifferforum i Vänersborg AB är en leverantör och ett stenhuggeri med försäljning av natursten såsom t ex skiffer och granit vilka används till trädgårdsten, marksten, stengolv, skiffergolv, stenkök, väggbeklädnad, skiffertak, fönsterbänkar och köksbänkar.

Skifferforums företagsfilosofi är att ha ett brett sortiment, och hög kvalitet av natursten. Företaget förser sina kunder med allt inom skiffer, granit, marmor och kalksten både för inomhusbruk och utomhusbruk, direkt från de ledande stenbrotten.

Skifferforum har två inriktningar:
Proffskund, mot projekt, där man arbetar tillsammans med arkitekter, byggbolag och entreprenörer för att placera högkvalitativ natursten i objekten.
Privatkund, med direktförsäljning från butik, och produktion i eget stenhuggeri.

Extra sökord: Stenkök, Köksbänkar, Väggbeklädnad, Skiffertak, Marmor, Kalksten, Beläggningssten, Trampsten.