DB Tak & Entreprenad AB > Takpapp/tätskikt

Takpapp/tätskikt

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med att lägga takpapp/tätskikt, eftersom vi lägger ett hundratal papptak och shingeltak per säsong, vet vi hur arbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på vid pappläggning.

Alla tak blir slitna i längden, och därför är det viktigt att regelbundet undersöka takets skick. I DB Tak & Entreprenad AB:s team ingår professionella takläggare, plåtslagare och målare som ser till att takarbetet blir både snyggt och korrekt utfört.

Papptak är kanske inte det visuellt vackraste alternativet, men i många fall ändå ett väldigt bra alternativ. Det väger lite och passar till de flesta tak, allt från det brantare till det plana taket, ibland är t o m papptak det enda som kan läggas utan problem. Ett välskött papptak håller dessutom upptill 30 år, men inte helt sällan längre.

Kontakta DB Tak & Entreprenad AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Takpapp/tätskikt på företagets hemsida

DB Tak & Entreprenad AB
Hemsida: https://dbtak.se/

DB Tak & Entreprenad AB

DB Tak & Entreprenad AB i Stockholm är en takläggare med erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i Stockholm med omnejd och utför allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning, taksäkerhet och fasadarbeten. Ett plåtslageri drivs i egen regi för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar inom plåt för att täcka alla behov. Inga projekt är för stora eller små för oss, DB Tak & Entreprenad AB arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.

DB Tak & Entreprenad AB ser kundkontakt som en viktig del i vår verksamhet och resultat på utfört arbete. Noggrann planering och upplägg är något DB Tak & Entreprenad AB lägger stor vikt vid för att hålla våra tidsplaner både mot kund samt oss själva. DB Tak & Entreprenad AB har ansvarsförsäkring genom IF över 10 Mkr, giltig F-skattsedel samt alla certifikat branschen kräver.