DB Tak & Entreprenad AB > Takplåtsmålning

Takplåtsmålning

DB Tak & Entreprenad AB har lång erfarenhet av takplåtsmålning och vidtar alla åtgärder för att få det bästa och mest hållbara resultatet. Vi utför alltid tvätt och målning anpassat efter takets förutsättningar.

Nymålad och välgjord takplåt gör stor skillnad i intrycket av ett tak, och gör att byggnaden ser ut som på nytt igen. För att en takplåtsmålning ska bli rätt utförd krävs särskild kunskap och stor noggrannhet på området. DB Tak & Entreprenad AB lägger stor vikt vid detaljer och att arbetet blir hantverksmässigt utförd enligt konstens alla regler. DB Tak & Entreprenad AB ser till att din takplåtsmålning blir både vacker och håller i många år framöver.

För att garantera att den målade takplåten blir lyckad och att färgen håller länge, krävs ett ordentligt grundarbete inför takplåtsmålningen. Därför använder vi på DB Tak & Entreprenad AB oss alltid av högtryckstvätt på all plåt innan målningen genomförs. På så sätt skapar vi en jämn och ren yta och får därför de bästa förutsättningarna för att resultatet ska hålla länge. Därför kan du vara säker på att få ett vackert tak. DB Tak & Entreprenad AB använder alltid högtryckstvätt innan målning av takplåt.

Kontakta DB Tak & Entreprenad AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Takplåtsmålning på företagets hemsida

DB Tak & Entreprenad AB
Hemsida: https://dbtak.se/

DB Tak & Entreprenad AB

DB Tak & Entreprenad AB i Stockholm är en takläggare med erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i Stockholm med omnejd och utför allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning, taksäkerhet och fasadarbeten. Ett plåtslageri drivs i egen regi för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar inom plåt för att täcka alla behov. Inga projekt är för stora eller små för oss, DB Tak & Entreprenad AB arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.

DB Tak & Entreprenad AB ser kundkontakt som en viktig del i vår verksamhet och resultat på utfört arbete. Noggrann planering och upplägg är något DB Tak & Entreprenad AB lägger stor vikt vid för att hålla våra tidsplaner både mot kund samt oss själva. DB Tak & Entreprenad AB har ansvarsförsäkring genom IF över 10 Mkr, giltig F-skattsedel samt alla certifikat branschen kräver.