Stockholms Innerstads Måleri och Inredning AB > Tapetsering

Tapetsering

Stockholms Innerstads Måleri och Inredning AB arbetar med tapetsering

Tapetsering lyfter hela rummets känsla, det är viktigt att tapeterna harmonierar med övriga detaljer i rummet. Inget förnyar och förvandlar ett rum så mycket som nya tapeter. Och så blir man glad av tapeter! Det gäller bara att bestämma sig för vad man vill ha och hur man vill skapa sina rum. Det finns färger, mönster och motiv för alla smaker och ändamål. Att välja tapet är ett spännande äventyr i sig. Tapetsering består av flera steg, bland annat att undersöka mönsterpassning, skära en våd, placera på väggen, montera nästa våd och skära rent.

Besök Stockholms Innerstads Måleri och Inredning AB:s hemsida eller kontakta företaget för mer information!

Läs mer om Tapetsering på företagets hemsida

Stockholms Innerstads Måleri och Inredning AB
Hemsida: https://www.innerstadsmaleri.se

Stockholms Innerstads Måleri och Inredning AB

Stockholms Innerstads måleri & inredning AB har måleri, färgsättning, tapeter, väggmönster och nöjda kunder som sin passion. Företaget startades i januari 2011 som enskild firma men drivs sedan 2013 som aktiebolag. Majoritetsägare är Jonny Hultquist - traditionellt utbildad målare med mer än 10 års erfarenhet av branschen.

Stockholms Innerstads måleri & inredning AB utför alla typer av måleriarbeten invändigt som utvändigt, liksom tapetsering, fönsterrenovering och enklare snickeriarbeten åt såväl privatpersoner som företag i storstockholmsområdet. Vi kan även erbjuda ett brett urval av andra hantverkstjänster genom våra samarbetspartners samt totalentreprenader.

Stockholms Innerstads måleri & inredning AB i hjälper dessutom gärna till med färgsättning av rum och hela våningar, att välja tapeter och kulörer, allt efter rummets ljus och dimensioner, känsla och husets egen tidsepok. Stockholms Innerstads måleri & inredning AB:s recept är enkelt; ett genuint traditionellt hantverk tillsammans med ett passionerat intresse för färg, mönster och rum ger en förstklassig kvalité på det arbete vi utför. Vi vill att du som kund ska känna dig lika nöjd med slutresultatet som trygg med arbetsprocessen och anstränger oss därför till det yttersta för att motbevisa alla tråkiga fördomar om hantverkare och hantverksfirmor.