Kronobergs Tak AB > Tätskikt för tak Växjö

Tätskikt för tak Växjö

Kronobergs Tak AB i Växjö arbetar med tätskikt från Icopal i Växjö, Markaryd, Ljungby, Tingsryd, Vimmerby och Hultsfred. Produkterna är av hög kvalitet och är anpassade för svenskt klimat.


Alla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Läs mer om Tätskikt för tak Växjö på företagets hemsida

Kronobergs Tak AB
Hemsida: www.kronobergstak.se

Kronobergs Tak AB

Kronobergs Tak AB utför alla takarbeten och takentreprenader såsom takläggning med tätskikt, takisolmering mm i Växjö, Markaryd, Ljungby, Tingsryd, Vimmerby, Hultsfred med omnejd.

Dessutom svarar vi gärna för service och löpande underhåll av taket. Vi kan också se till att ditt tak blir en säker arbetsplats.

Kontakta oss när det gäller ditt tak. Vi har arbetat med tak sedan 2000 och är idag 11 medarbetare. Vi finns i Växjö.

När det gäller tak, samverkar vi med Icopal, en av världens ledande producenter av tätskiktsprodukter.

Med Icopal tätskiktsprodukter kan Tak Tech erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Icopalutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.