DB Tak & Entreprenad AB > Tegeltak

Tegeltak

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med tegeltak vilket är ett av Sveriges populäraste och finaste tak. Att lägga taktegel är en av våra absoluta specialiteter och varje säsong lägger vi ett hundratal tegeltak runt om i Stockholm.

DB Tak & Entreprenad AB använder sig av typer av taktegel och takpannor, men arbetar enbart med material som håller hög kvalitet. Ett tegeltak kan hålla riktigt länge, om man lägger det rätt och använder rätt material. DB Tak & Entreprenad AB är stolta över sina tegelomläggningar och lämnar alltid en generös 10-årsgaranti på sina tegelomläggningar för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss på DB Tak & Entreprenad AB. Vi ser till att du får ett tegeltak som du kan lita på.

Är du osäker på vilket tegel som passar ditt tak, är det bara att höra av dig till oss på DB Tak & Entreprenad AB så kommer vi med råd och tips. Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad man ska tänka på, och vad just ditt tak behöver. DB Tak & Entreprenad AB hjälper dig som vill ha hjälp med läggning av tegeltak i Stockholm, Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Järfälla och områden i närheten.

Kontakta DB Tak & Entreprenad AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Tegeltak på företagets hemsida

DB Tak & Entreprenad AB
Hemsida: https://dbtak.se/

DB Tak & Entreprenad AB

DB Tak & Entreprenad AB i Stockholm är en takläggare med erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i Stockholm med omnejd och utför allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning, taksäkerhet och fasadarbeten. Ett plåtslageri drivs i egen regi för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar inom plåt för att täcka alla behov. Inga projekt är för stora eller små för oss, DB Tak & Entreprenad AB arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.

DB Tak & Entreprenad AB ser kundkontakt som en viktig del i vår verksamhet och resultat på utfört arbete. Noggrann planering och upplägg är något DB Tak & Entreprenad AB lägger stor vikt vid för att hålla våra tidsplaner både mot kund samt oss själva. DB Tak & Entreprenad AB har ansvarsförsäkring genom IF över 10 Mkr, giltig F-skattsedel samt alla certifikat branschen kräver.